Skriveno pismo CD projekta u novom trejleru za Cyberpunk 2077

Autor: Republika

Razonoda

11.06.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan trejler za godinama čekani Cyberpunk 2077 prikazan je na e3 sajmu, i to u okviru Xbox E3 konferencije.

RepublikaFoto: youtube.com
Sajberpank

Više o samom trejleru pročitaje na ovom linku, gde ga možete i pogledati, ali taj trejler nije sve što su nam drugari iz Cd Projekt RED večeras pripremili, jer je video sadržao i sakrivenu poruku koja je ubrzo otkrivena. 

Osim što su na samom početku prikazivanja, prilikom “hakerisanja” konferencije, podelili srećnim i obazrivim posmatračima desetak The Witcher 3 kodova sa sve ekspanzijama, tu se takođe krilo i pismo fanovima, piše Play. 

U njemu CD Projekt kaže da se izvinjava fanovima što su ćutali ovako dugo o igri, ali da su prosto to rešili iz dva koraka. Najpre su želeli da u potpunosti završe sa The Witcher 3 i tome su posvetili glavnu pažnju, a zatim jednostvano nisu želeli da izlaze u javnost dok nemaju nešto konkretno da pokažu, jer su očekivanja velika i oni žele da održe kvalitet. 


Na kraju podužeg pisma, odgovaraju na četiri ključna pitanja.

Što se tiče datuma izlaska igre, kažu da još uvek ne mogu da kažu ništa konretno, osim da je "znatno bliži nego što je ranije bio". Kvalitet im je apsolutno na prvom mestu i jedini motiv, i kada budu bili sigurni da će moći da daju datum, daće ga, piše B92.

Koliko je velika igra? Kažu "ozbiljno velika". I kažu da potpuno iskreno, apsolutno nemaju pojma koliko je velika osim da je zaista ogromna, i da kada budu "sve sastavili", tada će moći i da izađu sa više informacija.

Besplatne DLC i ekspanzije su apsolustno nešto što možemo da očekujemo, kao i potpuno odsustvo DRM zaštite.

I na kraju, NEMA mikrotransakcija, uopšte! Igra će biti singlplejer narativno iskustvo, i tu nema mesta za bilo kakve mikrotransakcije!

Moramo reći da je CD Projekt RED još jednom postavio standarde kako da se odnosi prema fanovima, i skidamo im kapu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading