(VIDEO) Od autora LIFE IS STRANGE I VAMPYR stiže nam nova avantura - TWIN MIRROR!

Autor: play.co.rs

Razonoda

08.06.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što je Vampyr izašao pre par dana, a studio Dontnod Entertainment nam već najavljuje novu igru, pod imenom Twin Mirror.

RepublikaFoto: youtube.com/ DONTNOD

Dobili smo i prvi trejler, i po onome što vidimo u pitanju je još jedna narativna avantura slična Life is Strange serijalu, ali sa duhom istraživanja i detektivskog posla. U ulozi smo izvesnog Sema, koji dolazi u mesto Basswood, i nakon jedne noći pune crnih rupa budi se sa njegovom krvavom košuljom i pokušava da shvati šta se desilo.

Koliko vidimo iz trejlera, igra će imati i natprirodne elemente, baš kao i Life is Strane sa putovanjem kroz vreme, ali još nismo sigurni šta će to ovde tačno biti. Generalni utisak koji je trejler ostavio na nas je veoma pozitivan, tako da jedva čekamo da saznamo više detalja o igri.  Dontnod takođe paralelno radi i na nastavku Life is Strange, i nadamo se da postoje šanse da ćemo više o obe igre saznti na E3 festivalu, koji startuje sutra.

Izdavač igre će biti Bandai Namco, a datum izlaska je negde tokom 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading