11-11 Memories Retold: Avantura smeštena u Prvi svetski rat

Autor: Republika

Razonoda

27.04.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada pomislimo na ratne igre, uglavnom nam je prva asocijacija neka pucačina ili eventualno strateška igra, ali bude tu i sjajnih izuzetaka poput This War of Mine i zato nas uvek prijatno iznenade naslovi kao što je prelepi 11-11: Memories Retold.

RepublikaFoto: youtube.com
Memories Retold 

Ova igra je inspirisana delom pesnika Džona Mekrea, nazvano In Flanders Fields, koje je nastalo 1915. godine, u jeku Prvog svetskog rata, koji je jedan od glavnih elemenata priče. 

Projekat je nastao saradnjom između Bandai Namca, DigixArt studija i studija Aardman i oni imaju nameru da kroz ovu igru drugačije prikažu rat i stradanja. 


- Sa ovim projektom želimo da izradimo emotivno i bogato iskustvo, sa prepoznatljivim vizuelnim identitetom koji će u najboljem svetlu prikazati osećanja koja pruža ovaj narativ - izjavio je suosnivač studija Aardman, Dejvid Sprokston, u razgovoru za PCGamer, piše play.co.rs. 

11-11: Memories Retold za sada nema konkretan datum izlaska, ali je zato tu prelepi tizer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading