Kreator Darksiders franšize PRESKAČE E3 2018. ZBOG MUNDIJALA

Autor: play.co.rs

Razonoda

16.04.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki developeri već mesecima unazad rade na pripremanju E3 prezentacija sa brojnim specijalnim objavama i projektima, ali ne i THQ Nordic, oni imaju pametnija posla.

RepublikaFoto: youtube.com/IGN
Darksiders 3 ne ide u Los Anđeles

Ova kompanija, kreator Darksiders franšize, se neću u junu pojaviti u Los Anđelesu zbog održavanja Mundijala, odnosno svetskog prvenstva u fudbalu.

- Sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da nismo u mogućnosti da propustimo veliki sportski događaj. Tako da smo primorani da ostanemo u našim predivnim bečkim pivnicama, i gledamo fudbal i jednu ili dve kul konferencije na Twitchu gledamo na Devolver umesto da to radimo sami - objavili su iz kompanije.

Ovo znači da će E3 proći bez igara koje nam spremaju u ovoj kompaniji, a to su Darksiders III, Biomutant, Fade to Silence, Wreckfest i ostalih eventualnih iznenađenja, ali je poručeno da oni spremni dolaze u avgustu na Gamescom sajam i na PAX West.

Naravno, to dolazi kada prođe prvenstvo u fudbalu koje počinje 14. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading