The Witchwood Hearthstone ekspanzija je upravo izašla!

Autor: Republika

Razonoda

13.04.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već neko vreme se pričalo o 12. aprilu i zvaničnom izlasku nove Hearthstone ekspanzije - The Witchwood, a danas je došao i taj dan – spremite se za novosti i iznenađenja!

RepublikaFoto: Blizzard press
Idemo gejmeri

Čeka nas 135 novih karata, nova Hero karta, nove mehanike Rush i Echo... a ono što je dodatno obradovalo ljubitelje ove igre je vest da logovanjem na zvaničnu stranicu, odmah nakon izlaska Hearthstone ekspanzije, mogu da iskoristite ograničeni promo period i dobiju čak tri pakovanja kartica i random Class legendary karticu iz ekspanzije besplatno!

Foto: Blizzard press

 

U ponedeljak su dve legende komedije, Ben Brode i Day9, imali priliku da zvanično testiraju nove špilove na strimu i otkriju nam preostale karte koje do sada nismo videli! Sve to naravno možete pogledati na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu.

RepublikaFoto: Blizzard press

 

Blizzard još uvek nudi The Witchwood pre-purchase, koji donosi specijalne pakete od 50 kartica, Dark Wood karticu i još 20 Witchwood kartica kao bonus.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading