PALADINS OPTUŽUJE OVERWATCH DA JE OD NJIH KOPIRAO HEROJA

Autor: play.co.rs

Razonoda

02.03.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi heroj Overwatch, Brigitte je zapao za oko i kreatorima Overwatchovog konkurenta, igre Paladins, čiji je direktor, Stjuart Čizam, izjavio kako je Brigitte kopija njihovog heroja, zvanog Ash.

RepublikaFoto: Blizzard
Overwatch

On je na Twitteru postavio fotografiju oba heroja sa njihovim sposobnostima i zapitao svoje pratioce da li je on zbog zapaženih sličnosti "lonac koji je nazvao čajnik crnim ili je čajnik koji je nazvao lonac crnim". Ovaj idiom sa čajnikom i loncem služi da opiše osobu koja je kriva za istu stvar ili delo za koju optužuje nekog drugog.

Quick poll: If I happened to notice and point out any similarities between these two characters, would that make me the Pot calling the Kettle black, or the Kettle calling the Pot black? This will keep me up tonight unless I get a clear answer.

Heroji su stvarno veoma slični, počevši od samog izgleda i dizajna, pa do sposobnosti koje oba karaktera poseduju. Ash poseduje Siege Shield, a Brigitte ima Barrier Shield, kao i Shoulder Bash kod Ash, dok Brigitte ima Shield Bash. I pored ovih sličnosti je teško otkriti da li je Blizzard baš kopirao dizajn od suparničke igre.

Ali smo sigurni da će se rat po pitanju "Ko je koga kopirao" nastaviti.

Paladins nastavlja da se prilagođava igračima i njihovim zahtevima, tako da je uklonio omraženi Cards Unbound sistem i igračima pružio kompenzacije, dok su cene heroja povećane. A Battlegrounds mod je trenutno uklonjen zbog tehničkih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading