EKSPANZIJA Assassin's Creed Origins krajem januara!

Autor: telegraf.rs

Razonoda

10.01.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspanzija se zove The Hidden Ones, a radnja se nastavlja tamo gde se osnovna igra završila.

RepublikaFoto: youtube.com/ JorRaptor
Priča se širi

Kompanija Ubisoft potvrdila je da će krajem januara izaći prvi DLC za Assassin's Creed Origins koji će doneti proširenje priče, ali i sve dodatke za one koji nisu kupili Gold verziju ili Season Pass posebno.

Ekspanzija se zove The Hidden Ones, a radnja se nastavlja tamo gde se osnovna igra završila. Glavni junak Bajek uz članove svog reda suočiće se sa Rimljanima koji su okupirali jedno novo veliko područje u igri.

Priča će biti opsežna, svog lika moći ćete da podignete s 40. na 45. level, a ukoliko imate Season Pass, automatski ćete dobiti pristup ovom sadržaju.

Drugi dodaci stižu za sve vlasnike ove igre i oni uključuju: povratak Trial of the Gods moda za one igrače koji žele da ih opet iskuse ili one koji su ih propustili (Anubis je prisutan do 16. januara, nakon čega ga menja Sobek od 23. do 30. januara), oklop i oružje inspirisano Warden klasom iz druge Ubisoftove igre For Honor i nova misija koja priprema teren za izlazak ekspanzije.

Iako Ubisoft nije objavio tačan datum kada će The Hidden Ones izaći, ekspanziju možemo očekivati do kraja meseca.

Podsetimo, Assassin's Creed Origins izašao je 27. oktobra prošle godine za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Pogledajte video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading