GEJMERI, STIŽE NAJJAČI MONITOR ZA IGRICE!

Autor: play.co.rs

Razonoda

09.01.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Nvidia, gigant na tržištu grafičkih kartica je u susret samitu CES 2018 predstavila gejming monitore sa veličinom ekrana od čak 65 inča(165cm) namenjene za dnevne sobe i velike prostorije.

RepublikaFoto: youtube.com/NVIDIA GeForce
Ovaj monitor će gejmeri obožavati

Big Format Gaming Displays(BFGD), kako im glasi ime, će pružati 4K rezoluciju sa G-SYNC HDR tehnologijom za istinski prikaz boja i visok nivo detalja. Uz to postoji i velika brzina osvežanaja od 120Hz, sa brzim odgovorom, a tu je i integrisani Nvidia Shield, koji pruža brzi pristup Netfliksu, Youtube, Amazon Video, Android igrama i drugim servisima.

Prvi monitori ovog segmenta će doći tokom ove godine od strane proizvođača hardvera – Acer, Asus, HP i svi će biti sa istim, gore navedenim, karakteristikama.

Kako se vama dopada ideja da iz udobnosti kauča igrate omiljene igre na PC-u bez nedostataka koji se nalaze na drugim uređajima sa velikim ekranima?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading