OVO SU NAJBOLJE IGRE ZA MOZAK!

Autor:

Razonoda

08.01.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni žanr online slagalica sastoji se od brojnih nivoa koji duboko u sebi skrivaju tajno rešenje - od koda same stranice, preko fotografija, pa sve do online foruma. One najbolje smo izdvojili

RepublikaFoto: youtube.com/ eebil
Nortprom je jedna od online mozgalica

Notpron

NotPron je slagalica koja, prema autoru, predstavlja najveći izazov koji možete pronaći na internetu. Kao što ste i sami pretpostavili, ne radi se o jedinoj igri koja tvrdi da je upravo ona najteža stvar ikad. Do novih izazova dolazi se kliktanjem na specifično mesto na slici, menjanju teksta u adresi ili pronalaženja tajnog imena i lozinke. Da biste re[ili neke od problema moraćete da koristite Photoshop, prenosi tportal.hr.

Amnesya

Amnesya je igra koju ne igrate samo u programu, ve'vam za nju treba i program za obradu fotografija, kao i program za obradu zvuka.

Kao i kod drugih slagalica, morate  da promenite URL da biste došli do sledeég nivoa. Tragovi se nalaze skriveni u slikama, kodu same stranice, kao i na brojnim drugim mestima.

 

Einstein's Riddle

Einstein’s Riddle je igra koja ima samo jedan nivo, ali ni[ta tu nije jednostavno. Na početku igre dobićete popis na kojem se nalaze informacije o pet ljudi. Korišénjem logike i dedukcije treba da odgovorite na jedno jedino pitanje u slagalici.

Braingle Puzzles

Velik broj slagalica traži vremenski angažman i strpljenje. Ako tražite mega brzu slagalicu uz koju ćete provesti par minuta, onda  je to Braingle Puzzles. Braingle Puzzles je kolekcija tradicionalnih zagonetki koje ste verovatno i sami igrali kad ste bili mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading