OZBILJAN IZAZOV ZA GEJMERE: Da li možeš da promeniš tok Drugog Svetskog Rata?

Autor: Republika

Razonoda

07.01.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji veliki broj tekstova, studija i analiza koje se bave alternativnom istorijom, ili ti čuvenim ŠBBKBB (Šta Bi Bilo Kada BI Bilo). Ove teme su uvek zanimljive za diskusiju, a najviše ih vole zaljubljenici u vojnu istoriju koji su u stanju do besvesti da raspravljaju o nekom događaju iz prošlosti i kako bi danas živeli da se desio drugačije

RepublikaFoto: facebook.com/GAMINGbible
Foto: Ilustracija
Zato nas i ne čudi što na tržištu postoji veliki broj video igara koji se bave alternativnom prošlošću,a sada se toj skupini pridružio i World of Tanks.

Kada kažemo World of Tanks, većina vas misli na PC verziju koja se pojavila 2010 godine. Sa druge strane jako mali broj ljudi na Balkanu zna da postoji i verzija za konzole koja se u neki aspektima dramatično razlikuje od svog starijeg brace, piše telegraf.rs.

Pored jednostavnijeg sistema upravljanja treba pomenuti i misije za jednog ili više igrača koje su izuzetno dobro primeljene među fanovima. Sobzirom na pozitivne rekacije nije nas puno začudila najava nove, 5 po redu, misije koja će uskoro biti dostupna svima koji pikaju WoT na konzolama - Ukradi Tigra.

Vi ste u čizmama francuske špijunke, a vaš cilj je da ukradete prototipa Tigra (Panzer VI) koji je posalt u Severnu Afriku na testiranje. Misija počinje kada ukradete Tigra, pošto onda morate da se probijete do El Alajmena da bi uspešno rešili misiju. Naravno, gomila protivničkih tenkova (kontrolisanih od strane AI) će se pobrinuti da to ne bude šetnja u parku.

Popularnost World of Tanks za konzole već neko vreme raste a jedan od razloga su sigurno i single player misije. Videćemo da li će Wargaming rešiti da ih implementira u PC verziji ili će one ostati konzolna ekskluziva. U komentarima nam recite šta mislite o ovoj ideji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading