World of tanks 1.0!

Autor: b92.net, Republika

Razonoda

31.12.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Wargaming je danas na finalu World of tanks svetskog takmičenja najavio jednu od najvećih promena u igri i njen izlazak pod verzijom 1.0 koji se planira za mart naredne godine. U potpunosti je prerađen engine na kome funkcioniše World of tanks, tačnije razvijen je potpuno novi, grafička unapređenja su velika, najavljeno je 25+ ultra realističnih mapa koje su prerađene postojeće ili potpuno nove, zvuk je poboljšan a najbitnija informacija u svemu tome je da to nikako ne bi trebalo da se odrazi na performanse igre!

RepublikaFoto: youtube.com/Wargaming Europe
Čak više od 25 mapa će dobiti potpuno novi HD izgled, sve će izgledati mnogo bolje, ali će doći i do brojnih promena na samim mapama u skladu sa novim okruženjem

Novi engine u igri je nazvan Core i donosi veliki broj poboljšanja - napredan sistem osvetljenja, unapređen teren, voda koja će sada reagovati na tenkove i pucnje koji je pogađaju, drveće i žbunje koje će izgledati bolje i bolje reagovati na tenkove, novo nebo, kao i zaista impresivan sistem uništavanja objekata (pogledati video prezentaciju). 

Čak više od 25 mapa će dobiti potpuno novi HD izgled, sve će izgledati mnogo bolje, ali će doći i do brojnih promena na samim mapama u skladu sa novim okruženjem.

Interesantno je da je pažnja obraćena i na muziku pa će sada svaka mapa imati svoju karakterističnu muziku koja će se dinamički menjati u zavisnosti od toga kako vaš tim stoji na terenu! 

Najbitnije od svega je informacija da se nova grafika neće odraziti na performanse - Wargaming tvrdi da je novi engine toliko dobro optimizovan da će raditi jednako dobro kao i trenutni na svim računarima što kada uzmemo u obzir zaista impozantne promene jeste veliki uspeh. Toliko su uvereni u svoj proizvod da su spremili i posebnu enCore aplikaciju koju možete skinuti sa ove lokacije i istestirati vašu konfiguraciju za novu verziju igre. 


Svakako nas mnoge interesantne stvari očekuju u World of Tanks u 2018. godini a kako se budu pojavljivale nove informacije mi ćemo vas blagovremeno obaveštavati!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading