UČESTVUJTE U KVIZU PREKO TELEFONA I OSVOJITE 10.000 DOLARA

Autor:

Razonoda

27.12.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici Androida će uskoro moći da učestvuju u HQ Triviji, mobilnoj aplikaciji za igranje kvizova uživo. Iako datum izlaska i regionalna dostupnost još uvek nisu poznati, predregistracije su otvorene širom sveta.

RepublikaFoto: twitter.com/hqtrivia
HQ Trivia je prilično popularna u iOS svetu igara

HQ Trivia je prilično popularna u iOS svetu igara u kojoj igrači mogu da učestvuju u kvizu uživo, a za tačne odgovore mogu da dobiju novac. Ideja osvajanja novca privlači sve više ljudi, pa je Trivia HQ postala jedna od najpopularnijih igara, koju često  igra i oko 400.000 igrača istovremeno. Korisnici Androida se već sada mogu predregistrirati putem Google Play Storea, putem kojeg će biti obavešteni o dostupnosti aplikacije.

Kviz se igra svakodnevno u dva termina, jedan u tri popodne, drugi u devet uveče. Svaka igra sastoji se od dvanaest pitanja s ukupnim trajanjem igre od deset minuta. Igra ima i pravog voditelja. U početku, nagrade su bile simbolične od 100 do 250 dolara, međutim nedavno su nagrade počele da skaču na čak 10.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading