MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR: Trejler nam prikazuje priče orkova!

Autor: play.co.rs

Razonoda

01.09.2017

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji video u nizu za Middle-Earth: Shadow of War nam prikazuje orkove i njihove doživljaje tokom susreta sa Svetlim gospodarom, i to uz logorsku vatru.

RepublikaFoto: youtube.com/Shadow of War
Shadow of War trejler - Priča o Orkovima

Glavni akcenat je na inovativnom Nemesis sistemu, i sada parola “Nothing will be Forgotten” dobija veći smisao. U Shadow of War, svaki od orkova će vas upamiti i vaš postupak tokom susreta sa njima. Neki će vas obožavati i staće na vašu stranu u svakoj borbi, dok će vas drugi ganjati zbog vaše nemilosrdnosti i moći.

Ako neki od orkova pobegne, kasnije se vraća znatno jači i sa ranom koju je zadobio od Taliona u prethodnoj borbi, na primer, sa opekotinom od zmaja.

Developer, Monolith, je pored nove verzije Nemesis sistema, donosi i ckilus smene dana i noći, kao i još veće sukobe sa neprijateljima, nego što je to bio sličaj sa Shadow of Mordor.

Nadamo se da će ovaj trejler, koji nam nagoveštava znatno širi Nemesis sistem, ublažiti posledice načinjene objavom Marketa(mikrotransakcija) za ovu igru. Shadow of War izlazi 10. oktobra za Playstation 4, Xbox One i PC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading