NEZAPAMĆENI LOV NA DIVLJAČ: Pobio životinje u Africi, pa pozirao sa njima

Autor: Republika

Svet

16.10.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Komisije za ribarstvo i divljač u Ajdahu (SAD) Blejk Fišer zgrozio je javnost nakon što je podelio fotografije na kojima pozira s porodicom pavijana i drugih životinja koje je ubio tokom lova u Africi.

RepublikaFoto: twitter.com/n e l l o k i e
Pobio pavijane, pa se hvalio na društvenim mrežama

Fišer i njegova supruga su ubili najmanje 14 životinja u Namibiji sudeći prema fotografijama koje je poslao na 100 mejl adresa. Među ubijenim životinjama su i žirafa, leopard i antilope. 

On je na kritike odgovorio da nije uradio ništa ilegalno, neetički ili nemoralno. Bviši član ove komisije Fred Trevi pozvao ga je da da ostavku. 

Javnost je zgrožena i dovode u pitanje njegov sud i sposobnost da ostane član komisije jer se na fotografijama pored tela četiri mrtva pavijana smeje, dok se vidi krv na telu najmanjeg pavijana. Ubio ih je koristeći strele i luk. 

- Ubio sam celu porodicu pavijana - napisao je Fišer u mejlu uz fotografiju koju je prosledio. 

Fišer se trenutno nalazi u komisiji koja upravlja populacijom divljači kroz lovne i ribolovne propise. Ova pravila zahtevaju etičko ponašanje u lovu na divljač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading