VALERIJA (12) I NJEN DEČKO (22) SU UBILI, ISEKLI I POJELI ČOVEKA: Njihova izjava o mesu nesrećnika će vas ŠOKIRATI!

Autor: Republika

Svet

06.10.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusku javnost šokirala je vest o devojčici Valeriji (12) i njenom momku Arkadiju (22) koji su kako se sumnja ubili Aleksandra Popova i zatim ga skuvali i pojeli. Nakon toga su izjavili da je "meso bilo previše slatko".

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Valerija je živela u gradu Soši u Rusiji. Pobegla je za Lenjingrad gde je, kako se sumnja, počinila stravičan zločin.

Devojčicina majka Nadežda jedino je spomenula da je Valerija bila fascinirana animiranim filmovima, a Valerijina učiteljica Julija kazala je da se ubica, kako se sumnja, na času ponašala kao normalan đak.

- Učenje joj je išlo teško, naročito matematika - kazala je učiteljica, piše RT, a prenosi telegraf.rs.

VALERIJA JE OSUMNJIČENA ZA UBISTVO

Telo nesrećnog mladića koji se prema podacima zove Aleksej ili Aleksandr Popovič, pronađeno je u kući u malom selu pored Sent Peterburga. Valerija i njen dečko su brzo uhvaćeni. Oni su živeli u istoj kući gde i žrtva. Policija sumnja da je par pojeo delove tela svoje žrtve.

Posebno uznemirujući detalj iz istrage šokirao je ljude. Navodno je Valerija skuvala deo mesa sa žrtvinih grudi i rekla da nije mogla da ga jede jer je bilo "previše slatko". Takođe se navodi da nije uživala ni dok je jela njegov mozak.

Valerija je rekla da je ona ubila Alekseja dok je spavao, a njen dečko je naveo da je on to uradio dok se prepirao sa žrtvom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading