Stravičan zločin: UBIO BEBU, JER GA ŽENA ODBILA U KREVETU!

Autor:

Svet

16.09.2018

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkon Salustijano Silva (25) iz Brazila ubio je svog šestomesečnog sina rano ujutro u sredu, nakon svađe sa 20-godišnjom suprugom Dženifer jer je ona odbila da ima seks sa njim.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pištolj kalibra 22 pronađen je uglavljen u pozadinu sofe u dnevnoj sobi kuće u Luzijaniji, zajedno sa municijom.

Silva je tvrdio da je pio i pušio marihuanu, te da se stoga ne seća šta se dogodilo, preneo je Dejli mejl.

Detektiv Danijel Martins Fereira rekao je da policija veruje da je Silva pucao u bebu iz neposredne blizine "u nastupu besa".

-Kad nije dobio šta je želeo, pucao je u dete tako što je položio pištolj na njegove grudi dok je ono ležalo u svom krevecu u spavaćoj sobi roditelja – rekao je Fereira.

Majka je rekla da ju je Silva probudio ujutro i želeo da imaju seks, ali je ona bila previše umorna i odbila ga je.

Usledila je svađa, da bi u jednom trenutku Silva otišao da uzme čašu vode, ali se umesto toga vratio sa pištoljem i uperio ga u suprugu.

- Prvo je pretio da će ubiti Dženifer. Ona ga je molila da se smiri, što ga je još više razljutilo. Majka tvrdi da je Silva uperio pištolj u grudi njihovog sina i zahtevao da mu kaže da li veruje da on ima hrabrosti da upuca sopstveno dete. Onda ga je ubio – naveo je Fereira.

Policiju su pozvale komšije koje su čule vrištanje majke oko pola dva ujutro, ali policajci nisu mogli da nađu kuću iz koje su došli pucnjevi pa je potraga obustavljena.

Oko dva sata kasnije, pojavila se Hitna pomoć i beba je prevezena u bolnicu, ali su tamo samo konstatovali smrt.

-Ne znamo zašto je Hitnoj trebalo toliko dugo da stignu na poziv vezan za dete, a majka tvrdi da se nakon pucnja onesvestila i da ne zna koliko je to sve trajalo – naveo je Fereira.

Kad se osvestila, dete je bilo mrtvo. Par je bio u braku četiri godine, a prijatelji su ih opisivali kao "idealan par".

Mali Majkl je bio njihovo prvo dete. Silva je uhapšen i optužen za ubistvo, ilegalno posedovanje oružja i nasilje u porodici. Majka je oslobođena sumnje da je učestvovala u zločinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading