DŽONSON ODLEPIO ZA SEKSI PLAVUŠOM: Doktorka malo starija od njegove ćerke

Autor: Republika

Svet

10.09.2018

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson navodno je zaljubljen u 30-godišnju doktorku Keri Epls Sajmonds.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

Prve priče o tome krenule su još u martu na proslavi njenog 30. rođendana gde je Džonson, piše Dejli mejl, plesao do iznemoglosti - valjda da zadivi mladu 24 godine mlađu plavušu.

Ona je tad bila šefica protokola britanske Konzervativne stranke.

Međutim, to nije bio prvi put da su se Džonson i Eplsova družili. Zajedno su bili i na romantičnoj večeri mesec dana ranije, za Dan zaljubljenih.

Eplsova je navodno i razlog zašto se Boris nakon 25 godina i mnogo mirenja konačno razveo od svoje supruge Marine sa kojom ima 25-godišnju kćerku Laru, skoro pa vršnjakinju zgodne Eplsove.

- Keri je moralna, ona bi mu rekla da uradi pravu stvar ili se uopšte neće mešati. Ona bi htela da je sve zvanično, ne bi htela da vara ženu ili laže decu. Ona je jako moralna - rekao je izvor za Dejli mejl i usput opisao mladu pi-arovku kao "veoma, veoma inteligentnu, ambicioznu i veoma seksi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading