ZLOČIN KAKAV RUSIJA NE PAMTI! 4 TINEJDŽERKE SILOVALE DEVOJČICU ZBOG BIVŠEG

Autor:

Svet

30.08.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Zagidulina (17) našla na meti bivše devojke svog dečka Igora, Aleksandre Dulesove i njenih prijateljica, Kristine (16) Marije (16) i Anastasije (20) u gradu Gubaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Sve je naime počelo kada je Igor je Aleksandru ostavio pošto mu je rekla da je trudna, i započeo vezu sa Sarom. 

Aleskandra joj je najpre slala preteće poruke, a potom u dogovoru sa drugaricama, provalila u njenu kuću, gde su joj prvo obrijali glavu, zatim naterale da ih oralno zadovoljava i urinirale po njoj.

 

 

Devojku su zverski silovale tako što su joj gurali u vaginu tuš iz kojeg je tekla vrela voda, sve dok nije pala u nesvest. One su tada pomislile da je mrtva, pa su opljačkale kuću i pobegle.

Međutim, nesrećna devojka je, uprkos brojnim povredama, nekako uspela da pozove pomoć. Lekari su uspeli da joj spase život, ali je njena materica zbog vrele vode pretrpela brojna oštećena, zbog čega će ostati sterilna do kraja života.

 

 

Sve četri napadačice su uhapšene, tri su u zatovoru, dok je Aleksandra u kućnom pritvoru zbog trudnoće. Predviđena zatvorska kazna za ovaj zločin iznosi do 15 godina zatvora ako im se dokaže krivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading