Trampu smetaju protivnici: Oni su radikali i UŽASAN NAROD

Autor: Tanjug, Republika

Svet

25.08.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na humanitarnoj večeri američke Republikanske partije u Ohaju, američki predsednik Donald Tramp opisao je tamošnje demokrate kao "levičarske mrzitelje i radikale", koji pokušavaju da unište američke institucije, javlja AP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Tramp smatra da ga demokrate uvek negativno i užasno napadaju.

Ne uzimajući u obzir ankete koje ukazuju na to da većina demokrata ne odobrava njegov rad u Beloj kući, Tramp kaže da moraju da se pomire sa tim da je predsednik.

- Pobedili smo na izborima. Pobedićemo ponovo 2020. godine...Oni su užasan narod - rekao je Tramp.

Agencija navodi da Tramp nije pomenuo senatora iz Arizone, Džona Mekejna, čija porodica je nekoliko sati uoči predsednikovog obraćanja saopštila da će Mekejn prestati sa lečenjem agresivnog oblika raka na mozgu.

Ni Bela kuća nije uzela u obzir saopštenje Bele kuće, a AP podseća da je Tramp često kritikovao Mekejna zato što je glasao protiv plana za zamenu Zakona o zdravstvu, poznatog kao Obamaker, po bivšem predsedniku SAD, Baraku Obami.

Tramp i Mekejn imaju napete odnose još od 2015. godine, kada je aktuelni predsednik SAD nagovestio da smatra da je Mekejn ratni zatvorenik, a ne ratni heroj.

Mekejn je oboren iznad Hanoja tokom Vijetnamskog rata i proveo je pet i po godina u zatočenštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading