(FOTO) UZNEMIRUJUĆE! Hrvatica i njen momak BRUTALNO pretukli GEJ PAR u Belgiji!

Autor: Tanjug

Svet

14.08.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijska policija privela je 21-godišnju Hrvaticu koja je s dve godine starijim dečkom u Gentu u Belgiji pretukla jedan homoseksualni par.

Italijan Mauro Padovani (47), crtač stripova koji s 59-godišnjim suprugom Tomasom Frimanom živi u Belgiji, objavio je na Fejsbuku fotografije nakon brutalnog napada koji se dogodio 7. avgusta.

 

 

Kaže kako su ih napali susedi, odnosno Hrvatica Jasmina R. i njen dečko. 

- Moj suprug ima Alchajmerovu bolest, on je poput deteta. Slomili su mu dva pršljena jer su nas tukli metalnom šipkom koju su izvadili iz automobila - ispričao je Padovani italijanskim medijima, preneo je portal Avaz.ba.

 

 


Istakao je da to nije bilo prvi put već da ih komšije ''terorišu već godinama''.

- Ta žena je ranije na mene bacala cigle, ali policija tada nije baš ništa učinila - rekao je.


Inače, 21-godišnja Hrvatica je poznata policiji po svom nasilnom ponašanju. Godine 2015. je završila na sudu zbog nasilja tokom krađe. Muškarac je sada zadržan u zatvoru, dok je devojka dobila zabranu prilaženja paru.

 

 


U stan joj je bilo dopušteno samo da dođe po jednogodišnje dete, a nakon toga se ne sme više približavati. Zbog tog nasilja, oko 200 stanovnika Genta okupilo se u znak podrške paru koji je pretučen. 

- Drago nam je zbog toga što smo mi gosti u ovom gradu i nadam se da će ovo biti poruka da se tako nešto nikad ne ponovi - rekao je Mauro Padovani. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading