(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ! Iz čista mira pucao na sve što se kreće - a onda je uradio NEOČEKIVANO!

Autor:

Svet

23.07.2018

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna mlada žena je ubijena, a još 13 ljudi ranjeno u pucnjavi u Torontu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Policija Toronta

Do pucnjave je došlo u nedelju uveče, a napadač se ubio kada je policija krenula da se obračuna s njim. Prema drugoj verziji, ubijen je u unakrsnoj vatri sa policajcima. Bolničari i vatrogasci okupili su se na mestu pucnjave, u delu Toronta poznatom po mnogim popularnim restoranima, kafićima i trgovinama.

Među povređenima je i devojčica koja se trenutno nalazi u kritičnom stanju. Delu povređenih pomoć je ukazana na mestu zločina, dok su oni sa težim povredama prevezeni u bolnice. Motiv pucnjave i dalje nije poznat, ali se na društvenim mrežama pojavio snimak napravljen sa obližnjeg balkona, na kom se vidi napdač koji odlučno šeta trotoarom i jednog trenutka izvlači pištolj i počinje da puca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Panika u Torontu

Džodi Stajnhauer, žena koja se našla u blizini mesta zločina, je rekla policiji da je sa porodicom bila u restoranu kada je čula nešto što joj se učinilo kao 15-ak bačenih petardi.

- Tada smo čuli ljude koji napolju vriše - kaže ona.

Toronto se bori s velikim porastom oružanog nasilja ove godine. Broj poginulih u oružanom nasilju (26) porastao je 2018. za 53 odsto u odnosu na isto razdoblje lani, dok je broj pucnjava porastao za 13 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading