TATA, BOLI ME, PRESTANI! Majka davala momcima da SILUJU NJENU MALU DECU!

Autor:

Svet

20.07.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka javnost je ostala u šoku nakon što je policija uhapsila par koji se sumnjiči da je seksualno zlostavljao svoju decu u par navrata, i u društvu više osoba.

RepublikaFoto: pixabay.com
Stravična nesreća

Azeja Votson (25) je optužena da je jednogodišnju ćerku i dvogodišnjeg sina podvodila Čarlsu Grinu (43) njenom dečku, koji je mališane silovao više puta i to u društvu prijatelja u svojoj kući u Kanzasu.

Monstruozan zločin je prvi otkrio hranitelj koji se brinuo o mališanima, nakon što je pokušao dečaku da promeni pelene.

- Tata me je povredio. Tata, prestani da budeš zao. Tata, boli me, bile su reči nesrećnog mališana.

Nakon ovoga, hranitelj je otišao i prijavio slučaj policiji. Kako se saznalo u daljoj istrazi, Azeja je ćerku odvodila kod svog momka, a on je zajedno sa svojim prijateljima, dete seksualno zlostavljao čak u deset navrata, dok su dečaka silovali pet puta.

RepublikaFoto: pixabay.com

Azeja je nakon ovog saznanja uhapšena zbog uključenosti u zločin. Ona je na suđenju priznala da je bila seksualno aktivna sa svim optuženim muškarcima, ali da nijedan od njih nije biološki otac njene dece. Takođe, njoj je tokom pregleda i ispitivanja utvrđen veliki nivo amfetamina u organizmu, kao i seksualno prenosive bolesti.

Iz policije su saopštili da je istraga i dalje u toku i da još uvek nisu uhapsili sve osumnjičena.

Odbrana nesavesne majke se bazirala na tome da je osećala strah od dečka, kao i da se sada oseća kao kukavica zbog toga što nije učinila ništa da spreči seksualno zlostavljanje svoje dece.

Kako su izjavili iz policije, pored povreda na genitalnim organima, i dečak i devojčica imaju rane na stopalima zbog toga što su bosi hodali po kući i garaži, dok je devojčica, nažalost, zaražena i jednom od polno prenosivih bolesti.

Nakon što su trajno oduzeti od majke, nijedno od dva deteta je nije spominjalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading