(VIDEO) U market upala devojka koju ČEKAJU OTMIČARI, a onda i oni - KASIRKA RIZIKOVALA SVOJ ŽIVOT!

Autor: Republika

Svet

17.07.2018

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Zaključaj vrata, ubiće nas! - rekla je kasirki žena koja je prošle srede popodne ušla u market "Tripl R" na benzinskoj stanici u Voterfordu u Kaliforniji.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS Sacramento
Savan Pričet

Kasirka Savan Pričet ispričala je da je došla na posao i da se u neko vreme pojavila žena koja joj je rekla da je kidnapovana u Fresnu, silovana i da je odvode u San Francisko. Rekla je da su njeni otmičari naoružani, da nema telefon i da treba pomoć.

Najbolje što je uspela da uradi je da ubedi svoje otmičare da stanu kako bi otišla u toalet na benzinskoj pumpi. Zbog onog što je usledilo, Pričetova je postala, kako je rekla policija, "pravi heroj".

Kasirka je dala ženi telefon i odvela je u toalet u zadnjem delu marketa. Odatle je žena pozvala policiju. Pričetova je istakla da su otmičari potom ušli u market i pitali gde je žena. Ona im je odgovorila da ima problem sa menstruacijom.

Šerifovi pomoćnici su nedugo potom stigli i uhapsili 18-godišnjeg Entonija Sandovala, a iz kancelarije oblasti Stanisalaus saopšteno je da je još troje ljudi uhapšeno u vezi sa ovim slučajem. Policija je zaplenila dva pištolja na licu mesta, naveo je "Njuzer".

- Savana je uspela da izoluje žrtvu na bezbedno mesto sa telefonom i uspele su da pozovu policiju što im je spasilo živote - rekao je policijski zvaničnik Tom Letras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.