Teški odnosi dve sile: PUTIN POSLAO SNAŽNU PORUKU!

Autor: Tanjug

Svet

16.07.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas u Helsinkiju da su odnosi Rusije i SAD "u teškom stanju", ali se nada da se dve strane sada bolje razumeju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin o odnosu dve sile

Putin je to rekao na zajedničkoj konferenciji za novinare sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, održanoj posle razgovora i radnog ručka američke i ruske delegacije u Helsinkiju, prenosi finska državna televizija Yle.

Putin je kazao da se nisu složili oko svih stvari, a da su razgovarali i o Siriji.

- Zadovoljni smo razgovorima. Jasno, ostali su neki izazovi. Nadam se da sada bolje razumemo jedni druge - rekao je ruski predsednik.

Jedna od tema bilo je i mešanje u američke predsedničke izbore 2016. godine, kazao je Putin i ponovio da se Rusija nikada nije mešala i da se nikada neće ni mešati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prema rečima ruskog predsednika, novi problemi povezani su sa terorizmom i svetskom finansijskom situacijom.

- Kao najveće nuklearne sile odgovorni smo za nuklearno naoružanje - rekao je Putin, podsećajući da je Hladni rat odavno završen.

Kako se navodi, osim Putina i Trampa na konferenciji su prisutni svi članovi delegacija dve zemlje, kao i Trampova supruga Melanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading