KRVOPLOLIĆE U PORODIČNOM DOMU! Ubio ženu i sina, pa sebe - bolovao od depresije i trpeo jezive bolove!

Autor:

Svet

15.07.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Mark Vac (48) ubio je svoju ženu Ivanu (48), inače Srpkinju, njihovog sina Makanija (13), a zatim je pucao sebi u glavu!

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Tragedija se dogodila 12. jula u kalifornijskom mestu Redondo Bič u njihovoj porodičnoj kući.

Kako saznajemo, komšije su čule nekoliko pucnja koja dopiru iz njihove kuće, što ih je, kako kažu, mnogo zabrinulo. Osmah su pozvali policiju, koja je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla jeziv prizor.

- Na samom ulazu je bilo jedno, potpuno krvavo telo, a zatim daljim pregledom kuće pronađena su još dva tela, od kojeg je jedno bilo dečje. Odmah se posumnjalo da je reč o dvostrukom ubistvu i samoubistvu.

Utvrđeno je da je reč o porodici naučnika Marka Vaca, a njegova supruga Ivana bila je poreklom Srpkinja, koja je još kao dete došla u SAD - navode strani portali.

 

 

Kako se navodi, Vac je bolovao od teške depresije, a navodno je imao i izuzetno jake bolove u leđima, zbog povrede koju je zadobio u nesreći na gradilištu.

- Znalo se da je Vac u teškoj depresiji i da je imao jake bolove, zbog čega je pio razne pilule. Kompanija je istakla da je Mark uzimao lekove, ali da ni oni ni lekari nisu mogli da mu pomognu. Komšiluk je iznenađen zbog zločina, jer se radi o finoj porodici. Ivana je sa 12 godina došla u Ameriku. Nakon udaje, zaposlila se u američkoj kompaniji "Matel" kao specijalista za upravljanje proizvodima, a vodila je i sinovljev fudbalski tim - navode izvori.

Jedan od komšija je istakao da nije iznenađen tragedijom, jer je ubica bio u vrlo lošem stanju.

- Bio je očajan zbog bolova. Bio mi je dobar prijatelj. Dolazio bi kod mene, popili bismo čašu vina i razgovarali. Žao mi je zbog svega što se desilo, ali nisam iznenađen - tvrdi komšija Redži Lucero, koji je inače pozvao policiju.

Inače, Mark Vac je izazvao pravi gnev na društvenim mrežama jer je samo dan pre masakra koji je učinio, ostavio na svom Fejsbuku citat slavnog kuvara Entonija Bourdena, koji je nedavno izvršio samoubistvo. Reč je o citatu "Vaše telo nije hram. to je zabavni park. Uživajte u vožnji".

 

 

Još nije utvrđen zvaničan uzrok, zbog kojeg je Mark Vac ubio svoje najmilije, a zatim počinio samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading