SIRIJSKA OPOZICIJA PRETI TURSKOJ: Pucaćemo ako uđete u Manbidž

Autor: Tanjug

Svet

03.07.2018

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ukoliko turski vojnici uđu u sirijski grad Manbidž, snage sirijske opozicije na njih će otvoriti vatru", izjavio je komnandant Vojnog saveta u Manbidžu Helil Bozi.

Foto: Ilustracija

On je rekao da podaci o mogućem ulasku turske vojske u Manbidž nisu tačne i da turske snage patroliraju van Manbidža, dok patrole unutar grada vrše snage koalicije predvođene vojskom SAD.

- Nedavno smo se sastali sa predstavnicima snaga koalicije i oni su nam garantovali da će pružiti bezbednost Manbidža i da niko neće ući na teritoriju ovog grada. Međutim, ukoliko dođe do nepredviđene situacije, suprotstavićemo se turskim snagama - napomenuo je Bozi.

Novinska agencija "Fars" juče je javila da su još dva konvoja snaga SAD stigla u predgrađe Manbidža, dok je Turska saopštila da je tokom vikenda u to područje stigao sedmi konvoj turskih snaga, prenio je "Sputnjik".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading