MELANIJA JAVNO UDARILA NA DONALDA TRAMPA!

Autor:

Svet

18.06.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga američkog predsednika Melanija Tramp (48) oštro se suprotstavila politici svog muža Donalda Trampa po pitanju razdvajanja dece migranata od roditelja, koji na tlo SAD dospevaju ilegalnim putem. Ona je, naime, komentarišući kontroverzne odredbe svog supruga u vezi sa imigracionom politikom u kojoj važi takozvana nulta tolerancija, izjavila da se ne slaže sa nasilnim razbijanjem migrantskih porodica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija Tramp "udarila" na muža
Foto: Tanjug/AP

- Mrzim kada decu odvajaju od roditelja. Moramo biti zemlja koja poštuje sve zakone, ali i zemlja koja vlada srcem - izjavila je prva dama SAD ni na trenutak ne pomišljajući da je njen stav po tom pitanju suprotan od Trampovog. Mnogi su, međutim, njenu izjavu prokomentarisali kao presedan jer se ona prvi put umešala u visoku politiku, koju sprovodi njen suprug, što bi moglo da unese novu krizu u njihov brak. Predsednika je ipak od kritika pokušala da zaštiti njegova savetnica Kelijen Konvej, koja je distancirala šefa Bele kuće od takve politike.

- Niko ne voli da vidi kako uzimaju bebe iz ruku njene majke - rekla je Konvejeva, dodajući da Trampova administracija ima načina da ukine takvu politiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading