(VIDEO) Putin poželeo dobrodošlicu navijačima i fudbalskim ekipama

Autor: Tanjug

Svet

08.06.2018

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija je učinila maksimum kako bi osigurala da se svi gosti osećaju kao kod kuće tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, poručio je ruski predsednik Vladimir Putin u video obraćanju povodom ceremonije otvaranja SP, objavljeno je na sajtu Kremlja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Domaćin: Vladimir Putin

On je poželeo dobrodošlicu "svim navijačima i najboljim fudbalskim ekipama na planeti", "svima onima koji su već stigli u Rusiju" kao i "onima koji planiraju da učestvuju u ovom izuzetnom međunarodnom događaju", javio je Tas s.

- Nadam se da ćete imati nezaboravno iskustvo - ne samo dok gledate utakmice svojih omiljenih timova i divite se veštinama igrača, već i dok upoznajete Rusiju - dodao je Putin.


"Mi smo učinili maksimum da obezbedimo da se svi naši gosti - sportisti, osoblje i naravno navijači - osećaju u Rusiji kao kod kuće. Otvorili smo i svoju zemlju i naša srca svetu. Dobrodošli na FIFA Svetski kup. Dobrodosli u Rusiju", poručio je ruski lider.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading