ŠOKANTNE TVRDNJE DRMAJU KRALJEVSTVO: Sestra Megan Markl pljunula i na NOVI GRB!

Autor:

Svet

31.05.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samanta Markl ne odustaje od ‘pljuvanja’ po svojoj polusestri Megan. Sada je imala potrebu da prokomentariše grb koji je vojvotkinja od Saseksa dobila nakon venčanja s princem Harijem.

RepublikaFoto: youtube.com/Good Morning Britain
Samo osuđuje sve što ima veze sa Megan Markl

Grb inače dobija otac mlade, ali zbog situacije s Meganinim ocem Tomasom Marklom, donešena je odluka da se on u ovom slučaju preda direktno Megan.

– Grb je dizajniran za vojvotkinju od Saseksa, a sve je dogovoreno i odobreno od strane Njenog veličanstva, kraljice, kao i gospodina Tomasa Vudkoka iz Collage of Arms – poručili su iz Kensingtonske palate. I sama Megan je sarađivala s Collage of Arms kako bi dizajn bio ‘ličan i reprezentativan’.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Međutim, grb se nikako nije svideo Meganinoj polusestri koja smatra da izgleda ‘kao da ga je nacrtalo dete u vrtiću’.

Osvrnula se i na činjenicu da tri pera na grbu predstavljaju Meganine ‘komunikione veštine i snagu reči’.

 

 

– Ona ne komunicira s ljudima. Ona odbacuje ljude iz svog života, što je uradila svojoj najboljoj prijateljici nakon 30 godina. Dva govora koja je održala u celom svom životu je ne čine govornikom. Njen moto je ‘ne reci ništa’ i sve oko sebe odbacuje” – napisala je Samanta na Tviteru.

Dodala je kako je grb smešan jer ne ‘predstavlja ništa, pogotovo ne njenog oca, a ni majku’.

– Grb je potpuno prazan pa zapravo ima smisla – zaključila je Samanta.

Inače, svaki aspekt grba ima lično značenje za Megan. Plava pozadina predstavlja kalifornijsku obalu i Tihi okean, a dve zlatne zrake preko štita su simbol njenog rodnog grada, Los Anđelesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading