OVO JE VEĆ ZASTRAŠUJUĆE! Evo šta TRAMPOV potpis govori o njegovoj ličnosti

Autor:

Svet

27.05.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trampov potpis ponovo je došao u centar pažnje, nakon što je u četvrtak poslao pismo lideru Severne Koreje Kim Džong Unu zbog otkazivanja samita dvojice lidera. Na kraju pisma stavio je svoj prepoznatljivi, ogromni potpis, a onda je usledila analiza istog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Doald Tramp i ne krije mračnu stranu svog karaktera

Kako prenosi Metro, Trampov "ogroman i izobličen potpis" otkriva puno o njegovom karakteru.

O njegov potpisu razvila se polemika na društvenim mrežama, a kreatorka knjiga o Hariju Poteru Džoana K. Rouling veruje da je otkrila zašto je Trampov potpis ovakav.

Ona je tvitnula kako "nije verovala u grafologiju do pre tri minuta", nakon što je pročitala analizu velikog rukopisa.

- Sa negativne strane, veliki rukopis znači da smo pred arogantnom, uobraženom i oholom osobom, koja treba da pokaže pohvale i priznanja, tiranske tendencije, egzibionistička i lažna ličnost, koja nema kritički smisao - napisala je književnica u tvitu.

Ona je dalje navela da se "nesigurnost, inferiornost i kompleks nedostatak samopoštovanja mogu nadoknaditi velikim rukopisom".

 

 

- Kada je potpis veći od teksta, on odražava ponos, svest o samopoštovanju i pokazuje da pojedinac ima više ambicija nego stvarne mogućnosti - navela je ona šta se kaže u analizi krupnog rukopisa.

Sa druge, pozitivne strane, veliki rukopis znači da je osoba "vešta u komunikaciji, ekstrovertna, sa fizičkom dinamikom i društvenom vitalnošću, kao i da je velikodušna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading