Megan Markl naučila da drži ŠOLJICU ČAJA, a EVO koja kraljevska pravila još mora da savlada!

Autor:

Svet

25.05.2018

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao rođena Amerikanka Megan Markl posle raskošnog venčanja i titule vojvotkinje od Saseksa može da zaboravi na ispade u ponašanju koje je do sada imala. Naime, kraljica Elizabeta se dobro pobrinula da novopečena mlada ne napravi ni jedan eksces, pa je unajmila stručnjake da nauče Marklovu kako da se kraljevski ponaša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl kao vojvotkinja ima obavezu da poštuje stroga pravila kraljevstva

Britanski mediji pišu da će Megan Markl u narednih šest meseci prolaziti kroz posebnu obuku kako bi se što lakše uhodala u protokole kraljevske porodice i naučila kako da bude pravi član monarhije. Obuku će joj držati Samanta Koen, 49-godišnja asistentkinja lorda Gajta, bivšeg glavnog sekretara kraljice Elizabete.

Iako je Koen dala ostavku i najavila svoj odlazak još u septembru prošle godine, navodno je odlučila da pomogne još samo u ovom projektu.

Nekih od nepisanih modnih pravila kraljice Elizabete, vojvotkinja Megan već je počela da se pridržava. Za svoje prvo javno pojavljivanje nakon venčanja obukla se u skladu sa propisima.

 

 

Nosila je zatvorenu kombinaciju londonskog brenda Goat, uz najlonke, ali i šešir, koji se preporučuje za sve svečanije prilike. Isto tako, na noktima je mogla da joj se vidi svetla nijansa laka jer su članicama kraljevstva zabranjene tamne i jarke boje.

Iako javnost nije imala prilike to da vidi, na rođendanu princa Čarlsa kasnije je održana i zvanična čajanka, jedan od učestalih događaja na engleskom dvoru.

Kako bi se uklopila, Megan je morala da nauči kako da pravilno drži šoljicu.

Šoljica čaja drži se na poseban način i pod određenim uglom se uzima gutljaj po gutljaj. Pritom treba paziti i na položaj malog prsta i palca koji su ključni za pravilno držanje šoljice.

 

 

Možda je samouverena Amerikanka do sada kršila brojna pravila kraljevske porodice, ali od sada kreće novo razdoblje u kojem će pokazati da se ipak pokorila strogoj tradiciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading