POJAVIO SE ROĐAK MEGAN MARKL I TVRDI: Ona je u srodstvu sa OZLOGLAŠENIM UBICOM

Autor: Republika

Svet

21.05.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na britanskoj televiziji Kanal 4 (Channel Four) nedavno je prikazan dokumentarac u kom se tvrdi da da je nova vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, u direktnom krvnom srodstvu sa zloglasnim sadistom ubicom Džekom Trbosekom!

 

 

Dokumentarac se bavi prvim američkim serijskim ubojicom H. H. Holmsom, za kog se veruje da je Džek Trbosek. Holms, inače lekar, ubio je krajem 19. veka su svom hotelu u Čikagu, koji je prozvan Dvorac ubistva, najmanje devet žrtava, a veruje se da ih je bilo i preko 200!

Jedan period je boravio u Londonu kao lekar i baš tada je harao brutalni ubica Džek Trbosek, pa ima mnogo teorija da je to bio baš on. 

Advokat Džef Madžet, rođak Megan Markl, od juče vojvotkinje od Saseksa, potvrdio je tu teoriju za britanski tabloid Dejli star i dodao da su se ovim bavili CIA, FBI i Skotland jard.

 

 

- Analizom rukopisa utvrđeno je da je Holms bio Džek Trbosek, a on je naš daleki predak. Megan je u krvnom srodstvu s Holmsom. Nisam siguran da li to zna britanska kraljica. Nisam ponosan na našeg pretka. Verovatno nije ni Megan - rekao je Madžet.

Dokumentarac je u Britaniji prikazan u utorak i izazvao je brojne reakcije. Članovi Kraljevske porodice odbili su da ga komentirišu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading