MISTERIOZNA SMRT U KRALJEVSKOJ PORODICI: Britanijom kruže priče da je Kejt Midlton bila u vezi sa OVIM čovekom (VIDEO)

Autor:

Svet

24.04.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bakingemska palata je u saopštenju o tragičnom događaju napomenula da je Tomas bio voljeni član porodice.

MISTERIOZNA SMRT U KRALJEVSKOJ PORODICI: Britanijom kruže priče da je Kejt Midlton bila u vezi sa OVIM čovekom (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rođaka princa Vilijama, Lejdi Gabrijela Vindzor, obeležila je juče 43. rođendan. Zbog smrti supruga koji je umro u februaru ove godine, taj datum bio je drugačiji nego prethodnih godina. Prijatelji se okupljaju oko nje kako bi joj pomogli da se izbori sa tragičnim događajem.

Njen muž, Tomas Kingston, pronađen je mrtav u kući svojih roditelja u Kostvoldsu. Imao je 45 godina. Lejdi Gabrijela Vindzor Iselila se iz kuće u Noting Hilu gde je živela sa suprugom i vratila se u Kensingtonsku palatu kod svojih roditelja, princa Majkla od Kenta i princeze od Kenta, otkrio je poznati autor, Ričard Iden, piše Daily mail.

- Želeli su da Ela (Gabrijela) bude sa njima, a ona nije želela da bude sama u kući koju je delila sa Tomom. Svi se okupljamo i ona će biti dobro - ispričao je izvor.

Kingston je umro od "traumatske povrede glave", pokazala je istraga sprovedena u martu. Pištolj je pronađen blizu njegovog tela u pomoćnoj zgradi u kući njegovih roditelja. U jeku teorija zavera koje su pratile Kejt Midlton, bila je šokantna priča o njenoj navodnoj vezi sa Tomasom Kingstonom. 

Međutim, smrt Tomasa Kingstona nije tretirana kao sumnjiva i niko drugi nije bio uključen.

Patolog iz Gločesteršira, Kejti Skeret, izjavila je:

- Njegov otac je provalio u zaključanu pomoćnu zgradu. Gospodin Kingston je pronađen unutra sa ogromnom povredom glave. Na mestu događaja bio je pištolj. Policija je ubeđena da smrt nije sumnjive porirode.

Kako je dodala, obavljena je obdukcija i kao privremeni uzrok smrti utvrđena je traumatska rana na glavi. Službeno je otvorila istragu o smrti i odložila taj proces.

Bakingemska palata je u saopštenju o tragičnom događaju napomenula da je Tomas bio voljeni član porodice. Podršku porodici uputili su kralj Čarls, kraljica Kamila, Kejt Midlton i princ Vilijam.

Nakon smrti supruga, Lejdi Gabriejla Vindzor odala mu je počast u zajedničkoj izjavi sa njegovom porodicom i opisala ga je kao izuzetnog čoveka koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali i napomenula da je njegova smrt veliki šok za celu porodicu. Princ Vilijam bio je na sahrani Tomasa Kingstona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading