RUSKI OLIGARH UMRO ZA VREME GRUBOG GEJ SEKSA!

Autor: informer.rs

Svet

22.03.2018

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolaj Gluškov (68), koji je pre desetak dana nađen mrtav u svom domu u Londonu, umro je tokom sado-mazo seksa sa svojim dečkom Denisom. Slučajno je zadavljen povocem za pse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolaj Gluškov

Ruski oligarh Nikolaj Gluškov (68), koji je prošlog ponedeljka nađen zadavljen u svojoj kući u Londonu, a za čiju su smrt Britanci odmah pokušali da okrive Rusiju, umro je tokom sado-mazo seksa. 

Britanski mediji pišu da je veče pre nego što je nađen mrtav imao grub seksualni odnos sa svojim dečkom Denisom i da je verovatno slučajno zadavljen povocem za pse.

Odjednom postao gej

Prijatelj Gluškova, koji je insistirao na anonimnosti, rekao je da je ruski milijarder bio dugo u vezi sa znatno mlađim Denisom.

- Denis je u svojim dvadesetim godinama i ruskog je porekla. On je u noći kad je Gluškov umro prespavao u njegovoj kući. To je potpuno normalno, Denis je često spavao kod njega - naveo je prijatelj.

Ćerka ga našla mrtvog

On je dodao da je Denis zajedno sa Gluškovljevom ćerkom Natalijom našao njenog oca mrtvog, ali da ga je policija izostavila iz javnih izveštaja.

- Mislim da policija veruje da je Nikolaj umro tokom seksualne igre, koja je krenula naopako, ali da to još ne želi da saopšti. On je bio porodičan čovek, a onda je odjednom postao gej - ispričao je prijatelj Gluškova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kuća u kojoj je nađen

Da je u pitanju bila kobna seksualna igra, britanskim medijima je potvrdio i izvor iz istrage. On kaže da je Gluškov zadavljen povocem za pse, koji mu je nađen obmotan oko vrata, i da je taj predmet najverovatnije korišćen tokom seksa.

Ipak, zvanično policija i dalje istražuje da li je u pitanju ubistvo.

- Gluškov je umro usled davljenja. Jedna teorija je da je zadavljen povocem za pse, a da je neko posle pokušao da ga namesti da deluje kao da se obesio - navela je policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading