TREĆI SVETSKI RAT BIO BI DOBRA STVAR ZA NAS, AMERIKU MOŽEMO UNIŠTITI ZA SAT VREMENA: Šokantne izjave urednice ruskog servisa

Autor:

Svet

05.02.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Margarita Simonjan i pre je bila poznata po skandaloznim stavovima koje iznosi javno, ali sada je poručila nešto što je i najtvrdokornije pristalice režima iznenadilo

TREĆI SVETSKI RAT BIO BI DOBRA STVAR ZA NAS, AMERIKU MOŽEMO UNIŠTITI ZA SAT VREMENA: Šokantne izjave urednice ruskog servisa

Foto: YouTube/Printscreen

"Mi smo jedina zemlja na svetu koja može da uništi Sjedinjene Države za jedan sat. Pa, teoretski, možemo i oni ne bi mogli da se nose sa ovim", rekla je Margarita Simonjan, urednica ruskog državnog emitera RT.

Simonjan je po ko zna koji put pokazala da nema dlake na jeziku kada je reč o ratu u Ukrajini, odnosu Rusije i SAD i ljubavi svojoj zemlji.

Margarita Simonjan izjavila je tako početkom januara kako predviđa da će Treći svetski rat uskoro početi na Bliskom istoku i izrazila je nadu da će to odvratiti Zapad od Rusije.

Simonjan je komentarisala to što se sve više govori o Trećem svetskom ratu.

"Da li će biti Trećeg svetskog rata? Mislim da će se Treći svetski rat desiti sigurno, a to je i dobra i loša vest. Loša vest je jer će se definitivno desiti u našim životima, sve dok cigla ne padne na naše glave sutra, desiće se u bližoj budućnosti. Dobra vest je ta što Rusija u njemu neće učestvovati. Mi ćemo ga posmatrati sa strane. Rat će se sigurno desiti i izbiće na Bliskom istoku. Koliko god da je tragično to što će biti rata i žrtava, za nas je dobra vest ta što će sile Zapada biti zauzete njim i iako nas neće potpuno ostaviti na miru, na neki način će zaboraviti na nas", rekla je Simonjan.

Za NATO snage takođe nikada nije imala lepe reči. Štaviše, u dva navrata izjavila je da se radi o us*anoj organizaciji.

Nije štedela ni nemačkog kancelara Olafa Šolca koji se već nekoliko meseci bori kako zna i ume da ova zemlja šalje sve što može Ukrajini, a naročito Leopard sisteme.

Margarita Simonjan je Šolcu poželela smrt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading