PIO SAM URIN, I SNIMALI ME GOLOG ZA FEJS: Ispovest invalida koji je jednom paru služio kao ROB

Autor:

Svet

21.03.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par nedavno je optužen, jer su prisiljavali čoveka sa posebnim potrebama na bolesne stvari koje su im padale na pamet, dok su ga držali zatočenog.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bolesni par tretirao invalida kao roba!

Danijel i Keti Velan psihički i fizički su maltretirali jednog čoveka sa posebnim potrebama. Bračni par imao je podršku i prijatelja Gevina u svojim brutalnim zločinima nad invalidom. 

Žrtva, koja nije imenovana, bio je čovek koji je imao mentalnih poteškoća, a tvrdi kako je bio zlostavljan više puta od strane ove porodice. 

Bio je primoran da pije raznorazne tečnosti, poput urina, i raznih otrova. Takođe, morao je da se skida do gole kože kako bi služio za snimanje videa, koji su kasnije postavljali na Fejsbuk.

- Terali su me da pijem Danijelov urin sa Gevinovim stidnim dlačicama i sapunom preko. Tako su me kaznili - rekao je invalid.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tvrdi da je  bio primoran da pije tečni prašak za veš, i da trpi dok mu čili sipaju u oči, a ukoliko bi se protivio, dobijao je pretnje kao što su "zaklaću ti celu porodicu".

- Okupljali su se oko mene, kao da izvršavaju rituale, onda me je Gevin udario i naterao da kleknem. Posle njega na red je bio braćni par koji me je šutirao po 'slabim mestima' - rekla je žrtva nasilja na sudu.

Invalid je na sudu tvrdio da je bio tretiran kao rob od momenta kada mu je bračni par dozvolio da prespava u njihovoj kući. To se dogodilo još u oktobru 2016. godine, i od tad muke ne prestaju.

Gevin (30) je priznao napade na sudu, ali negira pretnju smrću, davanje otrova i izazivanje straha nasiljem.

Danijel (25) negirao je sve na sudu, a Keti (22) poriče da je izazivala bilo kakvo nasilje nad žrtvom.

Suđenje se i dalje nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading