BELA KUĆA: Tramp ne razmišlja o smeni Mekmastera

Autor: Tanjug

Svet

16.03.2018

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka Bele kuće Sara Sanders negirala je da predsednik Donald Tramp razmišlja da smeni svog savetnika za nacionalnu bezbednost Herberta Rejmonda Mekmastera, uprkos spekulacijama da je njegov odlazak već odlučen.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Vašington post" je prethodno, pozivajući se na pet osoba upućenih u Trampove planove, "aktivno razgovara o potencijalnoj zameni za H.R. Mekmastera i sprema se da dodatno uzdrma najviše krugove sopstvene administracije".

- Upravo sam razgovarala sa predsednikom i generalnom H.R.Mekmasterom - nasuprot izveštavanju, oni imaju dobar radni odnos i nema promena u Savetu za nacionalnu bezbednost - navela je ona na Tviteru.

Tvit portparolke Bele kuće umanjio je spekulacije da je Mekmaster sledeći visoki zvaničnik koji će napustiti američku administraciju, ali to bi moglo da bude privremeno jer dobro upoznati ljudi sa situacijom navode da je Trampovo nezadovoljstvo Mekmasterom dostiglo kritičan nivom, navodi Blumberg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading