PAKAO NA ZEMLJI: Kamion se zakucao u most, pa se zapalio dok je iznad njega prolazio VOZ PUN PUTNIKA! Usledila je neviđena DRAMA

Autor:

Svet

22.12.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani nisu mogli da veruju šta se dešava

PAKAO NA ZEMLJI: Kamion se zakucao u most, pa se zapalio dok je iznad njega prolazio VOZ PUN PUTNIKA! Usledila je neviđena DRAMA

Foto: youtube.com/agela atkins

Neverovatan prizor zabeležili su u četvrtak Njujorčani kada su prisustvovali nadrealnoj sceni posle saobraćajnog incidenta.

Kamion “teškaš” iznenada je skrenuo s puta i sleteo je kod mosta i to baš u trenucima kada je prolazio voz!

Kako je vozač kamiona prevozio kompresovani prirodni gas, usled sletanja s puta supstance su stvorile plamen kakav se ne vidi ni prilikom eksplozija.

Nestvarni prizor Njujorčani su dočekali u neverici, a neki od njih bili su dovoljno pribrani da ga i snime telefonima.

Vozač kamiona Silvester Bejsil Junior iz Teksasa pretrpeo je opekotine trećeg stepena na licu i šakama.

Mnogi domovi ostali su usred sudara bez struje, a neki građani odmah su evakuisani.

“Ovo je najgori udar vozila u most do sada. Eksplozija je bila velika i golim okom neverovatna”, rekao je Kris Kecle, supervisor grada za kanal WNYT.

Vozač kamiona rekao je policajcima da nije video znakove na putu koji su mu sugerisali da prilazi niskom mostu i da neće moći tu da prođe s vozilom takvog kapaciteta.

Više fotografija s lica mesta možete videti OVDE.

Opšta je ocena da su putnici voza imali više sreće nego pameti kad su prolazili preko mosta jer je postojala velika verovatnoća da dođe do neopisive tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading