MAJA (21) JE OTETA NA ŽURCI SMRTI: Hamasovci su je pustili, ali njen brat i dalje u paklu Gaze, očajna majka se nada čudu (VIDEO)

Autor:

Svet

26.11.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Regev (21) oslobođena je iz zarobljeništva nakon što je bila među 17 talaca koje je Hamas oslobodio kasno u subotu.

MAJA (21) JE OTETA NA ŽURCI SMRTI:  Hamasovci su je pustili, ali njen brat i dalje u paklu Gaze, očajna majka se nada čudu (VIDEO)

Foto: Printscreen X

Maja je prva od zarobljenika sa festivala Supernova koja je oslobođena, ali je njen brat Itaj (18) i dalje u zarobljeništvu u Gazi. Snimak objavljen na društvenim mrežama prikazivao je Maju i njenog brata vezane u zadnjem delu kamioneta nakon napada.
 

Majina majka izrazila je svoju uzbuđenost i sreću što je Maja oslobođena, ali je istovremeno izrazila tugu jer je njen sin i dalje u zarobljeništvu. Ova emotivna reakcija pokazuje koliko je porodica prošla kroz teške trenutke tokom njihovog zarobljeništva.


Istraga izraelske policije utvrdila je da je 364 ljudi ubijeno na festivalu Supernova. Ova strašna činjenica baca novo svetlo na razmere tragedije koja se desila tokom ovog događaja.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading