DRAMA U NEMAČKOJ BOLNICI: Tinejžerka u NERVNOM RASTROJSTVU počinila NESHVATLJIVO nasilje - od majke OTELA bebu i pobegla!

Autor:

Svet

21.11.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je do incidenta u nemačkom gradu Hamburgu, gde je mlada devojka od 18 godina otela bebu iz bolnice u gradskoj četvrti Heimfeld.

DRAMA U NEMAČKOJ BOLNICI: Tinejžerka u NERVNOM RASTROJSTVU počinila NESHVATLJIVO nasilje - od majke OTELA bebu i pobegla!

Foto: shutterstock

Nakon dva sata, devojka je vratila dete u bolnicu. Beba, srećom, nije bila povređena, a 18-godišnjakinja je uhapšena. U vreme otmice, devojka je bila u psihički lošem stanju, prema izveštajima lokalne policije.

Navodno je 18-godišnjakinja uspela udaljiti majku od deteta navodeći lažne činjenice pre otmice. Trenutno nije poznato da li se majka deteta i 18-godišnjakinja poznaju, niti kako je tinejdžerka uspela ući u bolnicu. Ovo je zaista uznemirujući incident i nadamo se da će sve strane dobiti potrebnu pomoć i podršku.

U Nemačkoj, krivični zakon se primenjuje na dela koja su počinjena na nemačkoj teritoriji. Prema nemačkom krivičnom zakonu, kazna za otmicu može biti zatvorska kazna od jedne godine ili više. Međutim, tačna kazna zavisi od specifičnosti svakog slučaja, uključujući okolnosti pod kojima je delo počinjeno, kao i mentalno stanje počinioca. U nekim slučajevima, kazna može biti i novčana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading