GLEDAO SAM KAKO UMIRE, CELA PORODICA SE U TRENUTKU SRUŠILA! Brat Nemice koju su ubili Hamasovci opisao detalje tragedije

Autor:

Svet

01.11.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto na kojem se festival održavao nalazi se odmah iza ugla njegove kuće u južnom Izraelu, sada pune prijatelja i porodice koji su došli da zajedno tuguju

GLEDAO SAM KAKO UMIRE, CELA PORODICA SE U TRENUTKU SRUŠILA! Brat Nemice koju su ubili Hamasovci opisao detalje tragedije

Foto: Facebook/Shani Louk

Vest da su pronađeni delovi tela, konkretno fragmenti njene lobanje potvrdila je Amitu Luku ono čega se od početka masakra i bojao – da sestra, Nemica Šani Luk koja je bila na “festivalu smrti” u Izraelu ipak više nije živa.

Porodici Šani Luk saopšteno je da ona nažalost nije preživela napad Hamasa, posle čega se, prema tvrdnjama Amita Luka “cela porodica srušila na nekoliko minuta”.

Mesto na kojem se festival održavao nalazi se odmah iza ugla njegove kuće u južnom Izraelu, sada pune prijatelja i porodice koji su došli da zajedno tuguju.

Poslednji put su se s njom čuli telefonom dok je pokušavala da pobegne od Hamasa.

- Rekla je da odmah odlazi, da se ne brinem. Ali nije bila bezbedna, teroristi su čekali na ulici - rekao je Amit Luk za Sky News.

Kada je pogledao snimak koji je objavio Hamas a na kojem vojnici sede u kamionu s nogama na telu njegove polunage sestre, Amit je doživeo najgori momenat svog života.

 

 

- Nikad nisam mislio da ću videti tako nešto, da ću gledati svoju sestru u takvoj brutalnoj situaciji. U tom trenutku cela porodica se jednostavno srušila na nekoliko trenutaka - govori Amit.

Nadali su se da je Šani možda ipak živa, ali ove nedelje pokucali su im na vrata. Bili su to izraelski vojnici s vešću da je na mestu festivala pronađen fragment njene lobanje.

- Kad vidite vojnike u kući, znate da su vesti loše - kaže Amit.

Ipak oseća olakšanje jer, za razliku od drugih porodica u Izraelu, zna gde mu je sestra.

- Na toliko mnogo načina osećam to saznanje da ona više ne pati - kaže on.

Veruje da je ubijena metkom u glavu. Nažalost, jedna stvar koju njegova porodica ne može da učiniti je da je sahrani.

Ali idućih nekoliko dana pokušaće da pronađu način kako da joj odaju počast. Već znaju po čemu je žele da je pamte - kao duha koji ih nikada neće napustiti, pun radosti, mudrosti i dobrote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Biljana

01.11.2023 17:18

Užas jedan, pakao za nesrećnu porodicu.