IDENTIFIKOVANE PRVE DVE ŽRTVE MASOVNE PUCNJAVE U MEJNU: Ubijeni penzionisani mehaničar i radnica kuglane!

Autor:

Svet

26.10.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas i šok zavladali su gradom Luiston u američkoj saveznoj državi Mejn, nakon što je osumnjičeni Robert Kard izvršio masovnu pucnjavu u lokalnoj kuglani i restoranu.

IDENTIFIKOVANE PRVE DVE ŽRTVE MASOVNE PUCNJAVE U MEJNU: Ubijeni penzionisani mehaničar i radnica kuglane!

Foto: Printskrin/Twitter

Prema poslednjim informacijama, broj žrtava se popeo na najmanje 18, a ranjenih je preko 60 osoba. Situacija je i dalje veoma napeta, jer je Kard uspeo da pobegne, dok policija sprovodi intenzivnu potragu.

Identifikovane su prve dve žrtve ovog stravičnog zločina. Penzionisani mehaničar Bob Vajlet (76), poznat kao dečji trener kuglanja, i Triša Aselin (53), radnica kuglane, izgubili su živote u trenutku kada su pokušali da se sklone od napadača. Tragično je da je Triša upucana dok je pokušavala da pozove hitnu pomoć, dok je Bob bio strastveni kuglaš koji je uživao u ovom sportu zajedno sa svojom suprugom Lusi.

Foto: Tanjug/AP/Derek Davis/Portland Press Herald via AP

Ubica iz Mejna

 


Bob Vajlet je bio rođeni i odgajan u Luistonu, gde je ostavio dubok trag. Kao mehaničar, pomagao je mnogim građanima grada, ali je posebno bio poznat kao dečji trener kuglanja. Sa suprugom Lusi je uživao u penzionerskim danima, provodeći vreme u kuglani gde su igrali u lokalnoj kuglaškoj ligi. Nažalost, kobne noći su se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Porodica Vajlet je ostala zavijena u crnoj tuzi. Bob iza sebe ostavlja tri sina, Endrua, Toma i Džona, kao i šestoro unučadi. Grad Luiston je zavijen u tišini i neverici, dok se stanovnicima savetuje da ostanu u svojim domovima dok policija traga za osumnjičenim.

Ova masovna pucnjava ostavlja dubok trag i šalje jezivu poruku o bezbednosti u Americi. Svi se pitamo da li smo sigurni čak i u najmirnijim gradovima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leštanac

26.10.2023 21:31

Da Bog da da oči povade jedan drugom. Vidi onaj odozgo šta kauboji rade po svetu i koje zlo nanose ljudima po svetu.