KUDA IDE OVAJ SVET? Momci ukrali ČETIRI TONE NARANDŽI - a slagali da su ih našli pored puta!

Autor:

Svet

03.02.2018

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet osoba uhapšeno je u Španiji zbog krađe više o četiri tone narandži koje su lopovi uspeli da smeste u tri automobila.

RepublikaFoto: twitter.com/MemphoNewsLady
Automobili puni narandži

Kada su policajci primetili da se nešto čudno dešava jer su dva automobila tokom vožnje bila blizu jedan drugog, usledila je potraga. Kradljivci su naglo skrenuli sa puta, ali su brzo nakon toga uhvaćeni.

U jednom vozilu par je bio s odraslim sinom, a u drugom su bila dva brata. U oba automobila su se nalazile velike količine narandži, a ukradena roba nije imala račun i deklaracije. 

Grupi su takođe nedostajali dokumenti potrebni za prevoz velike količine voća, a kada je policija upitala poreklo ukradenih narandži, osumnjičeni u tom trenutku nisu znali šta da odgovore. Jedan od uhapšenih je rekao da su ih pronašli pored puta i da su ih pokupili za svoje potrebe.

Policija je nakon toga još jednom pretražila područje na kojem su uhapsili kradljivce, pa su pronašli i treće vozilo koje je takođe bilo natovareno narandžama. 

Kasnije je otkriveno da je prijavljena krađa voća s broda u obližnjem gradu samo nekoliko sati pre hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading