Putinova udarna pesnica: Vučem korene iz Srbije

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna pesnica ruskog lidera Vladimira Putina i poslanica državne Dume Natalija Poklonskaja (38) otkrila je da su njeni preci Srbi i da je iz tog razloga Srbija prva zemlja koju bi posetila.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Natalija Poklonskaja

Prelepa pravnica koju je Putin postavio za tužiteljku Krima nakon što se ta ukrajinska oblast pripojila Rusiji 2014. pod sankcijama je Amerike zbog bliskih veza sa Kremljom. Međutim, ona ističe da su restrikcije Vašingtona samo pozitivna ocena njenog rada u korist domovine.

- Zabrane uvek dolaze iz straha. A mi se apsolutno ne plašimo, već jednostavno branimo našu domovinu. Ta kratkovida i sramna reakcija naših stranih partnera samo ih ograničava. Na primer, predsednik SAD Donald Tramp zbog sankcija ne može da me pozove na poslovni ručak, mada je meni dovoljna kafa sa predsedničkom kandidatkinjom Ksenijom Sobčak. Ali Trampa ja pozivam na sunčani ruski Krim. Sigurnost će mu garantovati PVO kompleks S-400 "Trijumf" - kazala je Poklonskaja, podvlačeći da je Krim ruski i da u to nikoga ne treba ubeđivati.

- Zapad je svestan toga. Sadašnje vođstvo Ukrajine je katastrofa za zemlju. Oni su došli na vlast državnim udarom, oružjem i podsticanjem neprijateljstva između bratskih naroda Rusije i Ukrajine. Zbog toga moraju odgovarati za sve zločine pred ukrajinskim narodom. I kada pobegnu daleko preko okeana i mora, zapadni jaram će nestati, sve će doći na svoje - poručila je Poklonskaja, čiji su intervju prenele RIA novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading