PRELEPA PUTINOVA TUŽITELJKA SA KRIMA OTKRILA: Moji preci su Srbi, SRBIJA JE PRVA ZEMLJA KOJU ĆU POSETITI

Autor: vostok.rs, Republika

Svet

28.01.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Državne dume Natalija Poklonskaja, koja je pod američkim sankcijama od 2014. godine kao krimski javni tužilac, govorila je kako su ove mere uticale na njen život, te je pozvala američkog predsednika Donalda Trampa da poseti Krim, prenose RIA Novosti. Prelepa Putinova tužiteljka, kako je Poklonska često okarekterisana u domaćim medijima, otkrila je da su joj preci Srbi i da bi zbog toga u prvu zvaničnu posetu došla upravo u Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbi su joj preci: Natalija Poklonskaja

- Sankcije shvatam samo kao pozitivnu ocenu svog rada u korist Domovine. Zabranite kada se plašite. Ali uostalom, apsolutno se ne plašimo, već jednostavno branimo našu Domovinu. Ova kratkovida i sramna reakcija naših stranih partnera samo ih ograničava - rekla je ona i dodala:

- Na primer, ako bi me gospodin Donald Tramp želeo pozvati na poslovni ručak, on to neće moći učiniti zbog sopstvenih sankcija. Ja sam zadovoljna sa jutarnjom kafom sa predsedničkim kandidatom Ksenijom Sobčak. I ja, za razliku od američkog predsednika, pozivam ga na sunčani ruski Krim. Sigurnost predsednika Trampa garantuje PVO kompleks S-400 "Triumf" - kazala je ona.

Ona je ponovila da je Krim Rusija i da u "to nikoga ne treba ubeđivati".

- Oni su svesni toga. Sadašnje vođstvo Ukrajine je katastrofa za zemlju. Oni su došli na vlast državnim udarom, oružjem, ostvarujući cilj navedenog zadatka, podsticanjem neprijateljstava između bratskih naroda Rusije i Ukrajine. I mnogi drugi su prouzrokovali štetu u Ukrajini - poručila je Poklonskaja i podvukla:

- Zbog toga moraju odgovarati za sve zločine pred ukrajinskim narodom. Prvo Odesa, Donbas, Kijev i drugi gradovi. I kada pobegnu daleko preko okeana i mora, zapadni jaram će nestati nad Ukrajinom, sve će leći na svoje.

Na pitanje koja će će zemlja biti prva na njenoj listi uikoliko bi postojala mogućnost za službeno putovanje u inostranstvo, ona je odgovorila:

- Srbija. Zato što su neki od mojih predaka iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading