VRATIO SE "PLAVI KIT", JOŠ JEZIVIJI: Ovako ubija decu u 50 koraka!

Autor: Republika

Svet

19.01.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruske vlasti saopštile su danas da će blokirati grupe na društvenim mrežama koje pozivaju na napade nožem u školama, nakon što se pojavila vest o drugom takvom incidentu koji je dogodio ove nedelje, a mogao bi da bude povezan sa "samoubilačkom igrom" poznatom pod nazivom "Plavi kit".

RepublikaFoto: youtube.com/Scare Tehater
Najjezivija igrica na svetu

Zamenik ministra komunikacija Rusije Aleksej Voljin kazao je za TASS da ove grupe na društvenim mrežama ohrabruju masovno antisocijalno ponašanje i "u suštini podstiču učenike da počine samoubistvo".

- Nema sumnje da će biti blokirane poput igre ''Plavi kit''-  rekao je Voljin.

Студент зарезал преподавателя и сделал селфи

Студент зарезал преподавателя и сделал селфи На западе Москвы в политехническом колледже студент убил учителя ОБЖ, сделал несколько селфи и выложил их в интернет. Затем покончил с собой. На месте убийства обнаружили нож и электропилу. Преподавателю было 44 года. У него осталось двое детей.

Posted by Life Новости on Wednesday, November 1, 2017

Sergej Manjajlo, specijalni izaslanik predsednika Rusije Vladimira Putina za Sibirski federalni okrug rekao je da je tinejdžer koji je jutros izveo napad u školi u republici Burjatija u Sibiru bio član jedne zatvorene grupe na društvenim mrežama.

Manjajlo kaže da bi ovaj momak mogao da bude povezan sa napadačima u školama u drugim ruskim regionima.

Navodi se da je Putinov izaslanik incident u Burjatiji povezao sa igrom "Plavi kit" koja podstiče mlade ljude na samoubistvo i koja je prošle godine bila popularna među ruskim tinejdžerima.

 

 

U napadu u školi u selu Sosnovi Bor blizu Ulan Udea, glavnog grada Burjatije, jutros je ranjeno šestoro dece i nastavnica, a istražitelji su saopštili da je tinejdžer koji je napao đake sekirom delovao samostalno i da se nalazi u bolnici pošto je pokušao samoubistvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading