Roditelji silovali ćerkicu tri meseca i imali trojku - njihova izjava ZGROZILA POLICAJCE!

Autor: Republika

Svet

18.01.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozni roditelji iz Volgograda koji su silovali svoju ćerku (12) šokirali su policajce svojom izjavom.

Bolesni roditelji iz Rusije silovali ćerku/Foto: Ilustracija

Roditelji iz Rusije kojima se krije identitet, oboje imaju 34 godine, osumnjičeni su da su silovali svoju ćerku od decembra 2016. godine do marta 2017. godine. Na saslušanju u policiji majka je rekla: "Bolje mi, nego neki manijak".

Ako budu osuđeni za pedofiliju preti im 20 godina zatvora. Devojčicu je preuzela socijalna služba.

Lokalni mediji objavili su gnusne detalje mučenja, gde se navodi da je otac silovao dete svakog drugog dana, ponekad i sa majkom u istom krevetu, a nekada je ona silovala dete vibratorom.

Bolesna majka rekla je policajcima da je ona silovana sa 13 godina i da se sa suprugom složila da ovako "spremi ćerku za život odraslih".

 

 

Užasna tortura raskrinkana je kada je devojčica otišla kod doktora kojem se požalila oko menstruacije,  pa je tada otkriveno da nije devica.

Nesrećno dete nakon toga priznalo je zločin i policiji, a to su potvrdili i njeni monstruozni roditelji.

Oni kažu da su verovali da je "bolje da dete izgubi nevinost sa ocem, nego da iskusi seks na drugi način". Priznali su i da su terali ćerku da stalno spava sa njima u krevetu gde su je terali na "trojku".

Zapanjujući podatak je i to da su u istom stanu živele i devojčicina baka i prabaka, ali da nisu imale pojma o zlostavljanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading