TINEJDŽERU UMRLA MAMA, OSTAO SAM: Dajte mi posao, izbaciće me iz kuće!

Autor: Republika

Svet

18.01.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajl Laird (17) je tinejdžer iz Glazgova kojeg vlasnik stana želi da izbaci jer nema za stanarinu nakon smrti majke Trejsi (48).

Foto: facebook.com/Tracy Laird
Kajl sa mamom Trejsi

Ožalošćeni mladić sada pokušava na sve načine da dođe do posla da bi platio kiriju. On je u decembru završio sa jednim sezonskim poslom

Njegova majka preminula je 28. decembra od krvnog ugruška na plućima, kada joj je cevčica ispala iz grla u bolnici. Ona je pobedila rak pluća pre četiri godine, a pre 18 meseci joj je urađena traheostomija.

Kajlov ujak Pit je napravio stranicu za skupljanje novčane pomoći za tinejdžera jer ni on nije u mogućnosti da mu pomogne.

 - Mama mi je bila najbolji prijatelj. Kada je imala rak nikada nisam brinuo da će umreti. Sada kada god se probudim i vidim da nje nema jako mi je teško - rekao je Kajl za lokalne medije.

Tinejdžerov ujak kaže da će donirani novac ići i na časove vožnje kako bi Kajl bi što pogodniji radnik za zapošljavanje.

Kajl je spreman na sve da bi ostao u svom domu.

- Ovde sam odrastao i ne želim da odem. Okolnosti će me možda naterati, ali ovde imam puno uspomena - rekao je on.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading