SKANDALI SVETSKIH LIDERA U 2017. GODINI

Svet

31.12.2017

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandali nisu tabu već duže vreme na svetskoj, pa i domaćoj sceni. Međutim, kada je reč o najjačim svetskim liderima, u 2017. godini skandala je bilo toliko da se ne mogu lako nabrojati. Predstavljamo vam najsramotnije scene tri velike svetske sile protekle godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp na odmoru tokom "radnog vremena"

1. Donald Tramp

Svet je odavno prestao da se začuđava odlukama kontroverznog predsednika SAD Donalda Trampa. Međutim, ovaj lider je uspeo da nas tokom samo godinu dana ubedi da potpuno nezainteresovana osoba, i jedan potpuni negatvac mogu da upravljaju državom kao što je Amerika.

Od Trampove nezdrave ishrane, "šaljivih" objava na Tviteru, nespretnih scena, pa čak i spekulacija o njegovom incestu sa ćerkom, i ovaj lider mora nekada da se odmori. Ili možda ne? Naime, kao što po običaju biva, predsednikov raspored jednoga dana bio je prepun, ali je on odlučio da tome stane na put i, umesto sastanka, vreme je tog dana trošio na - golf!

Ovo je svakodnevica u životu američkog predsednika, ali, ovaj biznismen je imao i teške trenutke tokom ove godine. Krivac su - žene!

RepublikaFoto: twitter.com/pqpolitics
Trampov gej-rasista

Napadi na Trampa daleko su od "šaljivih ispada" predsednika, ali nam se nije učinilo da ga to iole pogađa. Žene koje tvrde da ih je Tramp tokom karijere prisilno obljubljivao, zatražile su njegovu ostavku.

Na tome se nije završilo, i dame su počele da se udružuju i javljaju, pa u nastavku teksta možete da vidite Trampov modus operandi kad su žene u pitanju:

Ali kada bolje pogledamo situaciju ovog, ne tako primerenog predsednika, uvidećemo da je situacija još skandaloznija. Upoznajte fabuloznog "frajera" o kome priča ceo svet. Poznati gej je čuven po svojoj kontradiktornosti! Između ostalog, ovaj čudni mladić je homoseksualac koji ne podnosi druge seksualce. Migrant i novinar, ovaj hodajući blam je Trampov čovek!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljevska porodica sve manje ima čime da se pohvali

2. Britanska kraljevska porodica

Kraljevska porodica, tako nežna i nevina na prvi pogled, krije neverovatne priče i skandale koji joj neće biti tako lako oprošteni. 

Poznato je godinama da su princeza Kejt i princ Vilijam oličenje ljubavi i snažne porodice - koja sve više raste. Ali, pored toga, njihova izjava i želja da zaustave naseljavanje stanovništva na zemlji preveliki je zalogaj i neoprostivi skandal!

Kraljevska porodica zastupa ideju o kontrolisanju stanovništva i njegovom smanjenju, a to namerava da sprovede u delo pomoću lekova i vakcina! Oni čekaju svoje treće dete, ali ostala deca su im, očigledno, na listi za odstrel!

RepublikaFoto: instagram.com/meghanmarkle
Manekenka princa Harija - buduća princeza

Da kraljevska porodica dotačinje dno, govori nam i "novopečena" veridba o kojoj bruji ceo svet. Princ Hari verio se sa poznatom glumicom i manekenkom Megan Markl. Plava krv će se izmešati sa jednom potpuno nemoralnom mladom damom koja je svoje lice i telo (sutra kraljevsko) prikazala javno na čak popularnim porno-sajtovima. Pored toga, donedavno je važio zakon da kraljevići nemaju šta da traže sa "potrošnom robom" - odnosno devojkom kakva je Megan, koja iza sebe ima propali brak. Sramota za Englesku!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin sa svojom "desnom rukom" - svojim kuvarom - biznismenom

3. Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin nije se "proslavio" skandalima u protekloj godini, međutim, kao trn u oko, zapala nam je interesantna situacija sa njegovim ljudima. 

Putinova desna ruka, Jevgenij Viktorovič Prigožin je ruski biznismen koji je poznat pod nadimkom "Putinov šef". Nadimak je dobio jer poseduje nekoliko restorana i ketering agencija. 

Problem kod ovog Putinovog "velikana" je u tome što biznismen i bivši robijaš hrani ruskog lidera, kao i ostale najsnažnije zvaničnike sveta. Pitanje je: Zbog čega Putin baš njega toleriše?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading