PREDSEDNIK FILIPINA ŠOKIRA: Naredio da mu ubiju sina ako trguje drogom!

Autor: Tanjug

Svet

21.09.2017

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom nedavnog govora, filipinski predsednik Rodrigo Duterte pomenuo je da je dao naređenje policiji da može da ubije njegovog sina ako je umešan u poslove s drogom, piše danas britanski dnevnik Gardijan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodrigo Duterte

- Moje naređenje je da te ubiju ukoliko te uhvate i ja ću zaštititi policiju koja te ubije - rekao je, prema sopstvenim rečima, Duterte svom najstarijem sinu, 42-godišnjem Paolu Dutertu, koji je zamenik gradonačelnika grada Davao, piše GMA njuz, a prenosi britanski dnevnik Gardijan.

Gardijan piše i da su Paolo, takođe poznat i kao Pulong, kao i Duterteov zet advokat Manases Karpio optuženi da su umešani u kinesku transnacionalnu narko-mrežu koja je krijumčarila drogu preko filipinske uprave carina.

I Pulong i Karpio negirali su te navode tvrdeći da su bazirani na glasinama. Međutim, Duterte je tokom govora članovima filipinske vlade ponovio svoj stav koji je javno izneo još dok je bio gradonačelnik Davao Sitija, a kada su se prvi put i pojavile glasine o umešanosti njegovog najstarijeg sina u poslove s drogom.

 - Rekao sam ranije: imaš sina umešanog u drogu, jednostavno ga ubiješ i niko nema ništa da ti kaže -kazao je Duterte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading